TÍTOLS I TEMÀTIQUES


M’amigues? Contes sobre l’amistat
+ 4 anys

Els protagonistes d’aquests contes descobreixen que els millors amics apareixen al lloc i al moment més inesperat. Sessió dinàmica i molt divertida amb participació del públic infantil i adult.

DURADA: 45min

Cóm reconèixer un monstre?
+ 4 anys

Sessió dinàmica i divertida on coneixerem personatges fascinants i monstruosos que ens ajudaran a vèncer les nostres pors.

DURADA: 45 min

 Jo no tinc sirí!  (per la igualtat de gènere)
                                                          +4 anys

La tortuga Clementina, el lleó Ernest, la Marta i en Max amb els seus dubtes, ens faran reflexionar sobre la igualtat de gènere.
Recomanada per commemorar el DIA DE LA DONA (8 de març) o el DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA (25 de novembre) o per a qualsevol moment de l’any!

DURADA: 45 min

La mentida
     + 4 anys


Hora del conte basada en l'àlbum LA MENTIDA, de Catherine Grive. Amb aquesta i d'altres històries NO aprendrem a dir sempre la veritat, però entendrem cóm ens sentim quan de cop i volta apareix LA MENTIDA i es fa gran, molt gran!

DURADA: 45 min


Jo vull ser jo! (contra la LGTBfòbia)                                                   + 4 anys


Jo no vull que em diguin si soc un nen o una nena, amb què haig de jugar, com haig de vestir-me i a qui haig d’estimar... Només vull ser jo, és ben senzill, oi?
DURADA: 45 min.

DiversiOOOtat

           + 4 anys

Contes per sensibilitzar sobre la diversitat funcional. En Gerar, El Petit Quadrat i d'altres protagonistes ens explicaran de forma lúdica i una mica esbojarrada com de divertida pot ser la diversitat.
DURADA: 45 min
NOVETAT! Apostem per hores del conte inclusives. Podeu contractar-les amb intèrpret a llengua de signes 👌

En compliment de la L.O. 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Núria Alonso l'informa que la seva adreça de correu electrònic, així com la resta de les dades de caràcter personal que ens faciliti, es troben incorporades en un fitxer del qual és responsable aquesta empresa i té per finalitat gestionar la nostra agenda de contactes i l'enviament de comunicacions electròniques professionals i / o personals, comercials i informatives. Així mateix se l'informa que pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en sucdecontes@gmail.com. ©Tots els drets reservats. Newsletter i continguts dissenyats per Carusso Creatividad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada