TÍTOLS I TEMÀTIQUES


M’amigues? Contes sobre l’amistat
+ 4 anys
Els protagonistes d’aquests contes descobreixen que els millors amics apareixen al lloc i al moment més inesperat. Sessió dinàmica i molt divertida amb participació del públic infantil i adult.

DURADA: 45min
Cóm reconèixer un monstre?
+ 4 anys
Sessió dinàmica i divertida on coneixerem personatges fascinants i monstruosos que ens ajudaran a vèncer les nostres pors.
DURADA: 45 min. aprox.

 Jo no tinc sirí!  (per la igualtat de gènere)
                                                                             + 5 anys
La tortuga Clementina, el lleó Ernest, la Marta i en Max amb els seus dubtes, ens faran reflexionar sobre la igualtat de gènere.
Recomanada per commemorar el DIA DE LA DONA (8 de març) o el DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA (25 de novembre) o per a qualsevol moment de l’any!

DURADA: 45 min. aprox.
El Punt 
+ 4 anys 
Inspirada en el conte de Peter H. Reynolds, “El Punt” i acompanyada d’altres històries on el principal objectiu és estimular la creativitat i creure en les pròpies capacitats.
DURADA: 45 min. aprox.

Sabeu que existeix el Dia Internacional del Punt?
És el 15 de setembre i es celebra a escoles, biblioteques,
centres culturals i associacions d’arreu del món.
La mentida
                 + 4 anys 

Hora del conte basada en l'àlbum LA MENTIDA, de Catherine Grive. Amb aquesta i d'altres històries NO aprendrem a dir sempre la veritat, però entendrem cóm ens sentim quan de cop i volta apareix LA MENTIDA i es fa gran, molt gran!
DURADA: 45 min. aprox

Jo vull ser jo! (contra la LGTBfòbia)
                 + 4 anys 

Jo no vull que em diguin si soc un nen o una nena, amb què haig de jugar, com haig de vestir-me i a qui haig d’estimar... Només vull ser jo, és ben senzill, oi?
DURADA: 45 min. aprox


Totes les hores del conte poden sotmetre’s a canvis en funció de les directrius pels protocols CovidEn compliment de la L.O. 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Núria Alonso l'informa que la seva adreça de correu electrònic, així com la resta de les dades de caràcter personal que ens faciliti, es troben incorporades en un fitxer del qual és responsable aquesta empresa i té per finalitat gestionar la nostra agenda de contactes i l'enviament de comunicacions electròniques professionals i / o personals, comercials i informatives. Així mateix se l'informa que pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en sucdecontes@gmail.com. ©Tots els drets reservats. Newsletter i continguts dissenyats per Carusso Creatividad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada